miércoles, 21 de marzo de 2018

Segon dia Treball de Síntesi 1er Cicle

Avui ens hem aixecat a l'alberg contents perquè estava tot nevat. Hem esmorçat i hem fet una guerra de neu abans de pujar a l'autocar.
Hem agafat l'autocar per anar al cremallera de la Vall de Núria. L'autocar gairebé no passava pels carrers perquè eren molts estrets. Quan hem baixat de l'autocar ens hem mort de fred.
Hem agafat el cremallera però ha tardat una estona a sortir. Ha sigut molt divertit perquè el paisatge estava tot nevat i molt bonic. Un dels millor moments ha estat quan ha pujat per la muntanya.
Hem arribat a dalt i ningú podia sortir del tren perquè feia molt de vent i nevava. Hem entrat al recinte i ens han acollit ins monitors per fer una activitat sobre la flora i el medi ambient, les plantes, ... : hem vist animals en fotos i en una presentació. Ens han explicat les plantes tòxiques i les que no són verinoses i, per últim, hem sortit a jugar amb la neu.
Després hem dinat però no hem pogut pujar sl Pic de l'Àliga perquè feia molt de vent, així que hem menjat pic-nic.
Llavors hem sortit un altre cop i hem anat a veure la caprlla de Sant Gil; gairebé se'ns emporta el vent. Amb el Robert, l'Ari i el Pol hem comptat les plaques de "Núries" que hi ha a la capella: 1.037. Hem tornat a la sala de jocs i hem acabat de passar l'estona.
Acabem el dia dutxats, sopats (un bon sopar calentot i amb truita de patates) i fent una espectacular gimcana de "La Llegenda de les encantades" organitzada pels alumnes de 5è d'ESO. La ha guanyat el grup 5 "Nàiada".
Bona nit pares i us estimem molt. Fins demà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario